Sinds de invoering op 1 januari 2023 van de verplichting voor alle snorfietsers en passagiers om een helm te dragen, zijn er enkele aanvullende maatregelen van kracht geworden. Een belangrijke regel is dat wanneer de snelheid van een snorfiets, die normaliter beperkt is tot maximaal 25 km/u, wordt aangepast naar die van een bromfiets met een maximumsnelheid van 45 km/u, het voertuig opnieuw moet worden gekeurd. Als uw snorfiets momenteel nog steeds de maximale snelheid van 25 km/u behoudt, zijn er extra kosten verbonden aan het opvoeren ervan om de snelheid te verhogen naar 45 km/u.

Voordat we overgaan tot het opvoeren van uw voertuig, zullen we eerst de kosten van deze aanpassing met u bespreken. Het bedrag van 125 euro dat we voor de keuring in rekening brengen, dekt niet automatisch de kosten van het opvoeren. Dit betekent dat als opvoeren nodig is, er een extra bedrag aan verbonden zal zijn. Echter, wij zullen altijd de kosten van het opvoeren van tevoren met u bespreken voordat we overgaan tot de werkzaamheden.

Door deze aanpak waarborgen we transparantie en stellen we u in staat om volledig geïnformeerd te zijn over de kosten voordat u besluit om verdere stappen te nemen. Onze prioriteit is om u een hoogwaardige service te bieden die voldoet aan uw behoeften en tegelijkertijd in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving.