Inleverpunt sloopscooters

Is jouw oude scooter rijp voor de sloop of wil je er snel van af? Lever dan je oude scooter in bij Scooter Service Ede. Inleveren is volledig gratis, jouw oude scooter wordt direct gevrijwaard en ook de overige details handelen we netjes voor je af.

Hoe werkt het?

  • Je meld bij ons dat je een oude scooter of brommer hebt die je wil inleveren. De scooter kan je uiteraard bij ons afleveren, maar wanneer dat niet mogelijk is kunnen wij hem ook gratis voor je ophalen via onze ophaalservice. 
  • Jouw oude scooter wordt direct gevrijwaard. Dit is nodig omdat je anders wettelijk verplicht bent om een verzekering af te sluiten voor een voertuig wat je toch niet meer gebruikt. Onnodig voor jou en niet fijn voor je portemonnee. 
  • Vervolgens gaan we jouw oude scooter demonteren. Milieubelastende materialen zoals de accu, brandstof en olie worden op een verantwoorde manier afgevoerd. Bruikbare onderdelen kunnen gebruikt worden voor doorverkoop en al het overblijvende metaal wordt via een shredderbedrijf klaargemaakt om opnieuw ingezet te kunnen worden. 
  • De oude scooter is nu voor het grootste deel gerecycled en door de demontage van oude materialen zoals bijvoorbeeld de olie kan deze weer ingezet worden bij de productie van onder andere smeermiddelen. Ook kunnen onderdelen van jouw oude scooter ingezet worden voor de productie van nieuwe scooters!