Services

Home / Services

Snorscooter omkeuren naar bromscooter

Bij onze keuringsservice voor snorfietsen die naar bromfietsen moeten worden omgekeurd, brengen we €125 in rekening. Als de snorfiets nog steeds 25 km/u gaat, zijn extra kosten verbonden aan het opvoeren naar 45 km/u. Deze kosten worden vooraf met u besproken. We streven naar transparantie en kwaliteit, en onze service omvat het monteren van een nieuwe kentekenhouder en plaat.

Schadetaxatie

Wil je snel en zorgeloos je scooter laten inspecteren door onze experts voor een schaderapport? Maak nu eenvoudig een afspraak via de knop hieronder, Bij Scooter Service Ede begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is, daarom hebben we het boekingsproces zo makkelijk mogelijk gemaakt. Vul simpelweg het afspraakformulier in met je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ophaalservice

Soms komt het even niet uit om uw scooter te komen brengen, daarom kunt u bij Scooter Service Ede uw scooter op laten halen! Maak via de knop hieronder een afspraak!

Reparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw scooter een storing heeft, of nog erger, helemaal niet meer rijdt. Wij helpen u in dit geval graag verder en zetten ons beste beentje voor om alles weer werkend te krijgen!

Onderhoud

Als u wilt dat uw scooter lang mee gaat is onderhoud het belangrijkste wat er is! Gelukkig bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen u alleen wat u nodig heeft en zo komt u niet voor extra kosten te staan. Als u denkt dat uw scooter onderhoud nodig heeft kunt u het beste direct contact met ons opnemen voordat het misschien te laat is!

Scooter onderdelen

Zoekt u een onderdeel om zelf uw scooter te repareren? Ook daarvoor kunt u bij Scooter Service Ede terecht! Wij hebben op onze site ‘scooteronderdelen.com’ een ruim aanbod aan scooter onderdelen. Niet hebben wij alleen nieuwe onderdelen maar ook gebruikte onderdelen.