IVA T3 Zwart

€ 2395

Ontdek de IVA T3 Zwart 

Op zoek naar een stijlvolle, comfortabele en veilige manier om van A naar B te reizen? Kijk niet verder dan de elektrische IVA T3. Of het nu gaat om een ritje naar de stad of de supermarkt, deze driewieler staat voor je klaar. Met een volle accu kun je tot wel 50 kilometer afleggen. En dankzij een laadtijd van slechts 6 uur voor een volle accu, of 2 uur voor een halfvolle accu, ben je snel weer onderweg!

Met zijn drie wielen geniet je van een comfortabele wegligging, waardoor zelfs bochten geen enkel probleem vormen. De krachtige Lithium-ion accu zorgt voor een langere levensduur en meer bereik dan andere accu’s. Daarnaast is de IVA T3 standaard uitgerust met moderne LED-verlichting en sierbeugels, waardoor je in stijl van A naar B kunt reizen. Of je nu alleen bent of met een passagier, het ruime zadel biedt plaats aan twee personen. En dankzij de handige schakelaar op het stuur is achteruit rijden een fluitje van een cent, met zelfs een waarschuwingssignaal voor extra veiligheid.

Volgens de Verkeerswet wordt de IVA T3 beschouwd als een medisch hulpmiddel in klasse 1, wat betekent dat je geen rijbewijs nodig hebt om dit voertuig te besturen. Wel dien je verplicht een WA-verzekering af te sluiten.

Bij de IVA T3 ontvang je standaard:

  • Handleiding (Engels)
  • Twee sleutels
  • Onderhoudsboekje
  • Oplader

Specificaties voor: IVA T3 Zwart

Aandrijving : Elektrische

Maximale actieradius* : tot 50 km

Motor : 500w borstelloos onderhoudsvrij

Accu : 60V 20Ah

Accu type : Lithium

Laadtijd : 5-8 uur

Maximaal toegestaan gewicht : 200 kg

Leeggewicht : 110 kg

Wielen : 10 inch

Lengte : 165 cm

Breedte : 69 cm

Hoogte : 110 cm

Standaard met koffer : Ja

LED Verlichting : Ja