Hanway Raw 50


Hanway Raw 50 – De Ideale Stadsbromfiets

De Hanway Raw 50, een eerbetoon aan de klassieke bromfiets met een vleugje moderne flair, biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Met een krachtige 4-takt motor, geavanceerde technologie en een ontwerp dat herinnert aan de oorspronkelijke bromfietsconcepten, is de Raw 50 een perfecte keuze voor stadsverkenningen en ontspannen cruises.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Stijlvol Design: Verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder British Green Metallic, Dull Black, Burgundy Red/Black, Dodger Blue (Shadow Line), Dull Black (Shadow Line), Silver (Shadow Line), en Ivory (Shadow Line). Kies de kleur die bij jouw stijl past.
  • Betrouwbare Prestaties: Uitgerust met een luchtgekoelde 4-takt motor levert de Raw 50 een vermogen van 2.2 kW bij 7000 tpm, wat zorgt voor soepele acceleraties en efficiënt brandstofgebruik.
  • Comfortabel Rijden: Met een wielbasis van 1320 mm en een gewicht van 110 kg (rij klaar) biedt deze bromfiets een uitgebalanceerde en comfortabele rijervaring, ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Moderne Technologie: De Raw 50 is voorzien van een elektronisch geregelde carburateur (DENI ECS) en voldoet aan de Euro 5-norm, wat betekent dat hij niet alleen krachtig is, maar ook milieuvriendelijk.
  • Veilig Remsysteem: Uitgerust met een schijfrem aan de voorzijde en een trommelrem aan de achterzijde, zorgt de Raw 50 voor betrouwbare remprestaties, wat bijdraagt aan de veiligheid tijdens het rijden.

Exclusief bij Scooter Service Ede: Levering Op Bestelling

De Hanway Raw 50 is exclusief verkrijgbaar bij Scooter Service Ede en wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op om jouw exemplaar te reserveren en ontdek de perfecte mix van nostalgisch design en moderne prestaties met de Hanway Raw 50.

Vanaf € 2099

Prijs is incl. btw,
excl. onvermijdelijke kosten van max €200,-