AGM Goccia

De AGM Goccia GEV1000,

De Goccia is een elektrische scooter die uitblinkt in uniek design, duurzame componenten en uitstekende rijeigenschappen.

Kies uit verschillende kleuren, waaronder Blauw, Gold Edition, Grijs, Lila Summer Edition, Mat Groen, Pink Summer Edition, Rood, Rood/Wit Summer Edition, Turquoise Summer Edition, Wit, Zwart, en Zwart/Rood.

Belangrijkste kenmerken van de AGM Goccia GEV1000:

  1. Krachtige Motor: Uitgerust met een krachtige motor die voldoende vermogen levert voor een soepele rit.
  2. Accu Opties: Beschikbaar met een 20Ah of 30Ah accu. De 20Ah accu biedt een bereik tot wel 60 km, terwijl de 30Ah accu het bereik verlengt tot wel 75 km. Hierdoor kunnen gebruikers de accucapaciteit kiezen die het beste aansluit bij hun behoeften.
  3. Compact en Lichtgewicht: De scooter heeft een compact formaat en laag gewicht, waardoor hij zeer wendbaar is. De 14-inch banden dragen bij aan de behendigheid op de weg.
  4. Ophangsysteem: Voorzien van dubbele schokbrekers zowel voor als achter, in combinatie met een verstelbaar stuur, wat zorgt voor optimaal rijcomfort.
  5. Prijs: De vermelde prijs voor de AGM Goccia GEV1000 is €1.499,-. Houd er rekening mee dat alle prijzen inclusief btw zijn, maar exclusief de kosten voor het rijklaar maken van de scooter.
  6. Bereik Indicatie: Het genoemde bereik is een schatting en kan variëren op basis van verschillende factoren.

 

Houd er rekening mee dat de AGM Goccia GEV1000 alleen verkrijgbaar is op bestelling bij Scooter Service Ede, wel hebben wij over het algemeen een demo staan.

Voor actuele informatie over specificaties, functies en prijzen, en om de scooter indien mogelijk uit te proberen, raden we aan contact op te nemen met Scooter Service Ede.

voor meer informatie bekijk de website van Agm :

https://agm-goccia.nl/elektrische-scooter/