Over

Home / Over

Onze werknemers

Korstiaan Karels

Mijn naam is Korstiaan Karels, en mijn liefde voor het sleutelen begon al op jonge leeftijd, eerst aan fietsen en later aan scooters. Wat ooit begon als een bescheiden werkplaats in de schuur van mijn ouders, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardig scooterparadijs gevestigd aan de Elleboog 11, Ede.
Bij Scooter Service Ede geloven we in de kracht van kwaliteit, service en de unieke band die we met onze klanten opbouwen. Het is mijn passie om jouw scooter niet alleen te repareren of te onderhouden, maar om een ervaring te creƫren waarbij jij met een glimlach de deur uitgaat. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen.
Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel!

Aris Put

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met Auto’s en Scooters. Daarom vind ik mijn baan bij Scooter Service Ede enorm leuk! Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk omdat geen dag hetzelfde is. Het mooiste vind ik dat klanten het soms niet goed zien komen omdat het probleem in hun ogen te groot is maar wij vinden altijd een geschikte reparatie of andere oplossing!

Onze fotogalerij

Meer zien? Check onze Instagram pagina!

Op onze Instragram blijf je op de hoogte van allerlei nieuws. Ook hebben wij elke woensdag een win-actie en wie weet win jij wel een mooi product!